Door handlecabinet knobsknobs and handlescrystal door knobsdoor knobs onlinedoor knobs outletbirdcage handleCrystal handlesCeramic handlesDoor locksKitchen KnivesAlloy handleCopper handleAluminum handleResin knobsStainless handleSoft rubber handlesKitchenware Faucet
Bioaske.dk er lavet af Simon Skov og Morten Ingerslev begge fra Skov & Landskab, Life, KU.

Simon og Morten har lang erfaring med forskning inden for aske. Som det fremgår af sidens mange emner, har forskningen omfattet mange af de spørgsmål, der kan stilles om træaske.

Det er centralt i arbejdet, at næringsstofferne i asken bør recirkuleres til dyrkningsarealer og p?den måde resultere i en mere bæredygtig produktion af biomasse.
Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer, så der du velkommen til at skrive eller ringe til Simon Skov. Vi har et stort netværk blandt flisværker og skovejere, hvis du mangler kontakter.

Skov & Landskab leverer også målrettet rådgivning om netop din skov eller din aske. Større rådgivningsopgaver afregnes efter tidsforbrug.Kontaktinfo: Simon Skov ssk(at)life.ku.dk eller tlf. 40175040
Siden er udarbejdet af Skov & Landskab, Københavns Universitet bl.a. ud fra ForskEl-projektet "Forbehandling og recirkulering af flisaske".